Samsung Chromebook 5 da uvek budeš "onlajn"

Bez autora
Jun 27 2011

"Samsung" se priprema da na evropsko tržište lansira Chromebook 5, svoj prvi prenosiv računar pod Google operativnim sistemom Chrome. Radi se o prvom "krombuku" na svetu u čijem razvoju se pre svega vodilo računa o njegovoj brzini, jednostavnosti i bezbednosti, kako bi bio prilagođen osobama koje su stalno "onlajn".Uređaj će se 24. juna naći na britanskom, nemačkom, holandskom, italijanskom i francuskom tržištu gde će se prodavati po ceni od 399 evra za model sa pristupom bežičnoj Wi-Fi mreži, i od 449 evra za računar prilagođen 3G modelu.

Samsung Chromebook 5 da uvek budeš "onlajn""Samsung" se priprema da na evropsko tržište lansira Chromebook 5, svoj prvi prenosiv računar pod Google operativnim sistemom Chrome.

Radi se o prvom "krombuku" na svetu u čijem razvoju se pre svega vodilo računa o njegovoj brzini, jednostavnosti i bezbednosti, kako bi bio prilagođen osobama koje su stalno "onlajn".

Uređaj će se 24. juna naći na britanskom, nemačkom, holandskom, italijanskom i francuskom tržištu gde će se prodavati po ceni od 399 evra za model sa pristupom bežičnoj Wi-Fi mreži, i od 449 evra za računar prilagođen 3G modelu.

Računar će se narednih meseci naći i u drugim zemljama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik